mandag 31. januar 2011

Avisutklipp

I går satte jeg meg endelig ned å lima inn alle de små og store avisutklippene jeg har tatt vare på de siste par åra. Har lenge tenkt på og få lima de inn en plass, for å bevare de mest mulig. Har desverre ikke fått med meg absolutt alle avisinnleggene av kjentfolk, men må ta meg i nakkeskinnet og bli flinkere til å følge med. Er desverre ikke en så flittig leser av lokalavisa, men samboeren er flink å si fra om det er noe interessant å ta vare på. :)
Er veldig kjekt å sitte og se i når det har gått en del år og mimre litt om "gamle" dager.

søndag 30. januar 2011

Søndag.

I dag gikk turen til Frei for å prøve å ta babyfoto av Louise. Ikke enkelt å ta bilde av en liten baby, men noen fine bilder ble det nok. :) Gleder oss til å se bildene når de er ferdige. Får vi riktige fine bilder skal jeg forstørre et bilde av henne, eller bestille et lerret. Blir så fint å få opp et babybilde på veggen her. :) I tillegg håper jeg å få brukt et bilde til å lage takkekort, å sende ut for alle de fine gavene Louise har fått i forbindelse med fødselen hennes.
Kommende uke er tettpakka med et par besøk på helsestasjon, besøk av Maria (som vi ikke ser så ofte her på øya), oppgaveskriving og en liten miniweekend på Rånes hos mamma.

Ender innlegget med å legge ut et søtt bilde av Louise som koser seg på pappas fang. Favortittsoveplassen hennes for tida. Liker veldig godt å ligge og kjenne varmen fra folk.

fredag 28. januar 2011

Største i livet.

Den 22.12.10 kom vår lille Louise til verden, (5 dager før termin). Den lille herligheten var 3860 gram og 49 cm lang. Ei lita, lubben og go prinsesse. :) Mammaen måtte være på sykehuset første del av jula, så det ble en litt annerledes jul denne gangen, men vi fikk jo verdens fineste og herligste julegave!


søndag 23. januar 2011

Hvit trend.

Endelig har vi fått oss ny spisestue, var så heldig å få den til jul med foreldre,svigeforeldre,søsken og besteforeldre. Og det i hvitt! Gud så deilig! Se så lyst, lett og fint det ble. Har en plan om at de fleste møbler i stua skal byttes ut i hvitt etterhvert. Men man må ta en ting av gangen, uheldigvis. Utolmodig som jeg er.
Har også en plan om at de andre møblene ellers i huset også skal byttes ut i hvitt. Men først må det males litt hvite vegger her og der. Har flyttet inn i huset som besteforeldrene mine bodde i før. Og det trenger mildt sagt litt opppussing her og der. Både innvendig og utvendig. Men utrolig koslig hus å bo i da. Ser frem til sommeren når vi kan sitte ute på verandaen å skue utover Bae sentrum. ;)

mandag 17. januar 2011

Endelig.

Da har jeg endelig fått starta blogginga, som jeg har snakka om så lenge at e ville starte med. Ting skjer ikke så fort her i gården skjønner dere. Ble mamma for snart en mnd siden også, så det har ikke vært tid til så mye den siste tiden. Men tenker at det hadde vært gøy å få tatt noen bilder av litt hobby, hjem og min hverdag med Louise etterhvert her nå. Så håper etterhvert å kunne dele litt mer etterhvert med dere. Må bare finne ut litt mere hvordan man bruker denne bloggen. ;)