torsdag 30. juni 2011

På besøk..

på jobben til mamma.

sitte på fanget å se på barna va stas.

så sov jeg så utrolig godt der...


lørdag 25. juni 2011

Litt klær til Louise.


I dag var vi i Elnesvågen å handla litt klær til Louise. Lilletuppa vokser for hver dag, og vil snart trenge å gå opp i neste størelse. Til mamman ble det to helt enkle tigthser i sort. Og en god og varm fleecejakke som vil være god å bruke i dette kalde sommerværet. Elenesvågen har hele to butikker hvor de selger klær fra Name-it, bare digger klærne som kommer derfra.

Body med et søtt mønster på og ei god bukse som vil passe til de fleste bodyer som finnes kommoden til Louise.


Bare elsker sånne søte sparkebukser. Og når den i tillegg er lilla, jo da må man bare ha.


Louise måtte jo ha en del sånne smekker. Sikker på hun bruker 5-6 sånne hver dag.

Også litt forberedelser til høsten og barnahagestart. Regndress, hals og regnvotter. Kjekt med det som er i hus.


fredag 24. juni 2011

Sankthans feiring.

Det ble en grå og trist Sankthans feiring i år. Ærlig talt kan jeg ikke huske så mange Sankthans feiringer med sol og varme. Men men, vi må gjøre det beste ut av det likevel. Pressening, tau og spiker gjør susen når man skal prøve å unngå regnet.







Lilletuppa fikk også være med å feire, selv om det ble litt seint. Hun storkosa seg i vogna, godt påpakka for å ikke fryse. Så nå er dette halvåret gått også, nå er det bare et halvt år til jul igjen. hehe..


onsdag 22. juni 2011

Louise 6 mnd.

Ja da var lilletuppa vår blitt et halvt år. Sier det gang på gang, TIDA GÅR SÅ FORT! Synes ikke det er lenge siden jeg lå med et sovende spedbarn på magen/brystet. Jammen med var det en fin tid, men jammen går man en fin tid i vente og. :) Mye som skjer fremover nå. Hun har så vidt begynt på å trekke seg fremover med hendene nå. Går vel ikke lenge før hun raser avsted over stuegulvet her.

Mamman syntes hun skulle få en liten halvårsgave da, stas for mamma vet du. ;) Så da vi var på Bruhagen i går, fant jeg en sånn sparegris som jeg har prøvd å fått tak i lenge nå. Søt liten sparegris me krone på i sølv. Åsså måtte hun jo få en sånn telefon som jeg hadde når jeg var lita da. Hihi.


lørdag 18. juni 2011

Deilig med sol og sommer.

Louise storkoser seg i finværet, spesielt når hun får ha nakne føtter hun kan sprelle og sparke med.




torsdag 9. juni 2011

Blomster.



Begynner å komme litt blomster på verandaen og i hagen her nå. Det liker mor i huset veldig! :) Håper på mere blomster etterhvert. Har ikke de grønneste fingrene, men man lærer etterhvert ikke santt? ;) Bare dette ustabile været kan gi seg så jeg slipper å "gjemme" blomstene under tak hele tiden så de ikke drukner. Sol sol kom igjen!

 Ha en fin dag folkens!