lørdag 24. september 2011

Prinsessa vokser og vokser.

Louise har blitt så flink å stå på føttene. Her på vei til byen for å besøke tante på dale.
Hjelper gjerne til å flytte det som ligger i skuffen ut av de og ned på gulvet. Hihi..

onsdag 21. september 2011

Rødt på barnerommet??

Har lenge vært på leting etter disse røde dukkekoppene med prikker på. Da jeg var inne på kidsparadice.no fant jeg dem endelig. Er de ikke søte?
Så da kom jeg på tanken, kanskje jeg skal innrede barnerommet med noen røde dettaljer? Som denne fine sengehimmelen med litt rødt i seg.




På IKEA finnes disse smarte oppbevaringsmøblene med røde skuffer i, så hvorfor ikke?




Men så er det sånn da at det ikke er så lett å finne ALT man vil ha til et barnerom i rødt. Da er det enklere med rosa. Men rosa er liksom så standard.. Hva synes dere?




torsdag 15. september 2011

Lekekjøkken.

Har så lyst å begynne å samle dukkekopper og diverse annet utstyr til lekekjøkken til Louise. Riktignok er hun litt liten til å leke med sånt enda. Men dette er noe barna leker seg med leeenge når interressen først dukker opp. Se på alt det artige man kan få tak i da!



Masse av utstyret kan man få i tre. Treleker er jo leker som tåler å bli lekt med.




Åsså er det jo så mye morsomt man kan få tak i. Alt fra is og kartoger, til teposer og annet småtterier som er gøy å pusle med når man har teselskap. ;) Disse lekene finner man på f.eks kidsa.no, storebjorn.net, sprell.no, lek og lær og okani.





mandag 12. september 2011

Merking av klær.....

.... blir en lek med dette tøystempelet fra lillemille.dk. Så litt mørkt på å begynne med disse strykelappene som har vært ganske populære til nå, så da jeg fant dette tipset inne på bloggen mer enn bare ord, var jeg neimenn ikke sen om å bestille et slikt stempel.




Merket skal holde i ca 30 vask. Når merket begynner å bli svakt er det jo bare å stemple på nytt. GENIALT!


fredag 9. september 2011

Vogna til Louise.


Skrev for litt siden et innlegg om at vi var på utkikk etter ny vogn til Louise. Denne vogna ble det. :) Og vi er ganske fornøyd. Kjempelett å trille.


Bruker den bare når vi er på korte turer med bil da, siden vi ikke får barnet mot oss. Synes det er viktig at vi har henne mot oss enda når vi går tur.

torsdag 8. september 2011

Dukkevogn til Louise.

Denne dukkevogna får Louise til 1 - års dagen sin i desember.



Dukkevogna er handla på nett, så det er nok ikke så mange som har maken som denne. Dukkevogna er av tre så den tåler litt mer enn de du får kjøpt på lekebutikkene. Er veldig fornøyd med kjøpet og gleder meg til Louise skal få den.