mandag 14. november 2011

Farsdag.

Gratulerer med din første farsdag (i går) snille pappan min. Go klem fra Louise!



Et lite utdrag av året som har gått, tenk at du snart har vært pappa i  et helt år...



søndag 13. november 2011

Fotografbilder.

I oktober var vi å tok "1" årsbilder av Louise (10 mnd) hos fotograf Roger Hasselø i Kristiansund. Mamman og pappan er veldig fornøyd med bildene og angrer ikke en dag på at det ble Hasselø som tok 1 årsbildene av lille turbon vår. Gjett om det var vannskelig og velge seg ut et bilde man skulle forstørre og ha på veggen. Men vi ble enige til slutt.


Her er en liten smakebit.



lørdag 5. november 2011

Er barnet ditt lei av lekene sine? Tips!

Har du følelsen av at barnet ditt er lei av lekene sine til tider? Det har jeg! Og jeg vil gjerne dele et tips om hva du da kan gjøre. I stede for å kjøpe nye leker hele tiden har jeg brukt å satt vekk noe av lekene til Louise en periode. Selvfølgelig får hun nye leker en gang i blant, men jeg har ofte følelsen av at de vekker interesse bare noen dager. 


Louise har to lekekasser, den ene står på stua, og den ene står oppe på loftet. Hver 3-4 uke siden hun var 6 mnd har jeg brukt å bytte innholdet i lekekassen på stua med det som ligger oppe på loftet. Og gjensynsgleden med lekene som har vært borte en stund er STOR! Jeg ler like mye hver gang!


Dette kan du også gjøre med større barn, om du føler barnet ditt ikke leker med legon, barbien eller dukkekoppene sine lenger. Sett dem vekk en periode. Når du tar dem frem igjen skal du se du merker at  lekene kanskje har vært litt savnet.

Louise sitter oppe på kassen som vi er på vei til sette vekk en periode.